أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
samahaa - 1639 | ||||
أحمد حمد - 1356 | ||||
ست البنات شمس الحق - 1121 | ||||
همس القلوب - 992 | ||||
عاشق الريال - 983 | ||||
الطيب البشير - 980 | ||||
messi2011 - 865 | ||||
ابوبكربشيرمساعد - 822 | ||||
ronny_only - 795 | ||||
الساحرة الصغيرة - 746 |
المواضيع الأكثر نشاطاً
بسكويت يانسون عشان تشربو بيه الشاي بي مزاج
+2
samahaa
ناهد بنت العدني
6 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
بسكويت يانسون عشان تشربو بيه الشاي بي مزاج
بسكويت اليانسون اللذيييييييييييييذ
بسم الله نبدأ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير
1/2 2 كوب دقيق أبيض منخول
1 كوب سكر ناعم مش بودره
1 ملعقه كبيرة يانسون عادي غير مطحون
1 ملعقه صغيره مملوءة بيكنج بودر
4 بيضات
رشة فانيليا
1/3 كوب زيت
الطريقه
نخفق البيض جيدا بالمضرب الكهربي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضيف السكر مع الاستمرار بالخفق حتي يغلظ القوام
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع الفانيليا ثم الزيت مع التقليب حتي يختفي الزيت تماما
ثم نضع اليانسون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البيكنج بودر علي الدقيق و نضعه علي الخليط السابق مع التقليب المستمر بالملعقه الخشب
ثم يصب في صينيه مدهونه بالزيت جيداااا
و يكون الخليط كثيف غليظ القوام
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تبلل اليد بالماء و يساوي السطح
و يدخل الفرن الساخن مسبقا علي درجة حراره متوسطه حتي ينضج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يترك ليبرد ثم يقطع بالشكل المرغوب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نشيله بحرص من الصينيه و نضعه في قالب أكبر و ندخله الفرن مره أخري و نشغل الفرن من فوق حتي يحمص و يحمر السطح و يقلب علي جميع الجهات و يحمص
و يقدم مع الشاي يميييييييييي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و عن قرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و بالهنا و العافيه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير
1/2 2 كوب دقيق أبيض منخول
1 كوب سكر ناعم مش بودره
1 ملعقه كبيرة يانسون عادي غير مطحون
1 ملعقه صغيره مملوءة بيكنج بودر
4 بيضات
رشة فانيليا
1/3 كوب زيت
الطريقه
نخفق البيض جيدا بالمضرب الكهربي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضيف السكر مع الاستمرار بالخفق حتي يغلظ القوام
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع الفانيليا ثم الزيت مع التقليب حتي يختفي الزيت تماما
ثم نضع اليانسون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البيكنج بودر علي الدقيق و نضعه علي الخليط السابق مع التقليب المستمر بالملعقه الخشب
ثم يصب في صينيه مدهونه بالزيت جيداااا
و يكون الخليط كثيف غليظ القوام
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تبلل اليد بالماء و يساوي السطح
و يدخل الفرن الساخن مسبقا علي درجة حراره متوسطه حتي ينضج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يترك ليبرد ثم يقطع بالشكل المرغوب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نشيله بحرص من الصينيه و نضعه في قالب أكبر و ندخله الفرن مره أخري و نشغل الفرن من فوق حتي يحمص و يحمر السطح و يقلب علي جميع الجهات و يحمص
و يقدم مع الشاي يميييييييييي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و عن قرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و بالهنا و العافيه
ناهد بنت العدني- شقلاوي سوبر
- المشاركات : 401
العمر : 46
الموقع : المملكة العربية السعودية
العمل/الترفيه : مبرمجة
المزاج : هيك وهيك
تاريخ التسجيل : 30/07/2009
رد: بسكويت يانسون عشان تشربو بيه الشاي بي مزاج
مشكوره ناهد بس ياريت يظبط
samahaa- عضوة مجلس الإدارة
- المشاركات : 1639
العمر : 44
تاريخ التسجيل : 12/12/2008
messi2011- عضو مجلس الإدارة
- المشاركات : 865
العمر : 35
المزاج : اكره ريال مدريد
تاريخ التسجيل : 28/01/2009
ست البنات شمس الحق- مشرف
- المشاركات : 1121
العمر : 37
الموقع : اليمن
العمل/الترفيه : 'طالبة
المزاج : رايق
تاريخ التسجيل : 17/05/2009
رد: بسكويت يانسون عشان تشربو بيه الشاي بي مزاج
مشكوره ناهد بت العدنى
وذكرتينا شاى المغرب
مع الاصحاب خصوصا ابو خالد
لما يعمل ليهو الخبيز
لك تحياتى
وذكرتينا شاى المغرب
مع الاصحاب خصوصا ابو خالد
لما يعمل ليهو الخبيز
لك تحياتى
صابر و راضى- مشرف
- المشاركات : 291
العمر : 44
الموقع : ما ليا غيرك ما ليا يمسح دموعى وأحزانى
العمل/الترفيه : أغلى من روحى عليا وأعز من نور عينيا
المزاج : فى العيون شلناه ريدك عمره ريدك ماتبدل
تاريخ التسجيل : 09/09/2009
رد: بسكويت يانسون عشان تشربو بيه الشاي بي مزاج
مشكورين علي المرور وبالهناء والبيغلبه يكلمني عشان ترسله سارة منها ههههههههههههههههه
ناهد بنت العدني- شقلاوي سوبر
- المشاركات : 401
العمر : 46
الموقع : المملكة العربية السعودية
العمل/الترفيه : مبرمجة
المزاج : هيك وهيك
تاريخ التسجيل : 30/07/2009
همس القلوب- مشرف قسم كلمات الاغاني
- المشاركات : 992
العمر : 28
الموقع : الشقلة
العمل/الترفيه : النت
المزاج : 100%
تاريخ التسجيل : 25/03/2011
مواضيع مماثلة
» اضحك عشان الدنيا تضحكلك
» امطار غزيرة
» عشان بريدك .. بخاااف عليك
» عشان تمرق مداخل الهم شعر خاص
» برج خليفة من الداخل .. ادخلوا عشان تتعقدوا
» امطار غزيرة
» عشان بريدك .. بخاااف عليك
» عشان تمرق مداخل الهم شعر خاص
» برج خليفة من الداخل .. ادخلوا عشان تتعقدوا
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى